De Brugse Poort 2.0

Geen beter plek voor het aanschouwen van de mumbojumbo van de homo sapiens dan Facebook. De Facebook-pagina "Brugse Poort/Rooigem" blijft, net als zijn offline variant, een geweldige plek om te vertoeven. Je kan er languit scrollen door de dagdagelijkse besognes van een levendige volkswijk.
Deze handige overzichtspagina gedraagt zich als een soortement orakel: je gooit er iets in en het ding braakt een trog vol meningen en tips, de ene al handiger dan de andere.

M. zkt. vr

M. zkt. vr. die werd ingeprent tijdens kolkende dromen: met goudblond hooi, vlinderende wimpers, twee vluchtheuveltjes en geloken ogen verloren in een vergezicht. Voorzien van een mondvol lippen in een roze landschap bezaaid met zomersproeten en met proporties zoals men heeft geleerd te meten met een duim en één toegeknepen oog.
Gelieve te onthouden indien niet vertrouwd met de algemene relativiteitstheorie en als u niet bereid bent te wonen in de Brugse Poort.
Voor contact SMS je koortsige dromen naar 0474 28 41 29

Dreamland ligt niet toevallig in de Brugse Poort

De Brugse Poort blijft een plek vol dromen. Je kan er op uw koer languit liggend op je rug de sterren aanschouwen, onderwijl mijmerend over de vraag of het universum dualistisch al dan niet deterministisch is, tot dat kwetsbare gevoel van oneindigheid en nietigheid komt koekeloeren en alle problemen van't ondermaanse onbeduidend maakt. En 's anderendaags, alsof er niets aan de hand is, ontbijten met knapperige driehoekige toastjes met een fijn laagje konfituur.</strong>

Subscribe to